Tο
παγωμένο πράσινο τσάι είναι το καλύτερο δροσιστικό αφέψημα που μπορούμε
να επιλέξουμε αφού εκτός από το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, μπορούν να
προστεθούν αρωματικά βότανα και μυρωδικά όπως μέντα, δυόσμο, λουίζα ή λεβάντα αλλά κι αρωματικές φλούδες εσπεριδοειδών από
πορτοκάλι, λάιμ ή λεμόνι για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η απλή και
διακριτική γεύση του πράσινου τσαγιού.
Παρακάτω μια αγαπημένη συνταγή για ένα δροσερό τσάι:
1 φακελάκι πράσινο τσάι Karteraki με δίκταμο και θυμάρι.
½ φλ. βραστό νερό , 2-3 φυλλαράκια δυόσμου, μέντας ή λουίζας, φλούδα από ½ λεμόνι, λάιμ ή πορτοκάλι, 1 κ.σ. μέλι ή άλλο φυσικό γλυκαντικό, παγάκια.
Παρακάτω μια αγαπημένη συνταγή για ένα δροσερό τσάι:
1 φακελάκι πράσινο τσάι Karteraki με δίκταμο και θυμάρι.
½ φλ. βραστό νερό , 2-3 φυλλαράκια δυόσμου, μέντας ή λουίζας, φλούδα από ½ λεμόνι, λάιμ ή πορτοκάλι, 1 κ.σ. μέλι ή άλλο φυσικό γλυκαντικό, παγάκια.
No comments:
Post a Comment