Wednesday 29 January 2020

Dictamus - Εμπειρία και παράδοση από το 1933

Λίγα λόγια για την εταιρία μας που επιχειρεί από το 1933 ...

Dictamus genuine cretan herbs, spices and tea


         Με ιδιαίτερη προσήλωση στις βασικές αρχές της συνέπειας, της αξιοπιστίας αλλά και του έντιμου εμπορίου, έχουμε καθιερωθεί ως προμηθευτές μπαχαρικών, βοτάνων και τσαγιού διαθέτοντας μια πλήρως ενημερωμένη λίστα προϊόντων σε ένα ευρύ φάσμα πελατών με διαφορετικές εφαρμογές.
Αγοράζουμε εμπορεύματα νέας εσοδείας, απευθείας από τους παραγωγούς ώστε να προσφέρουμε συνεχώς τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Παράγουμε και επεξεργαζόμαστε
α΄ύλες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και προσφέρουμε ευελιξία στις συσκευασίες χονδρικής με πολλές εναλλακτικές επιλογές υλικών αλλά και προσιτές λύσεις private label.
Εξυπηρετούμε καθημερινά πελάτες σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο με άμεση και επαγγελματική διεκπεραίωση φορτώσεων και αποστολών χωρίς λάθη, καθυστερήσεις και ενοχλητικές παραλείψεις.
Εφαρμόζουμε ουσιαστικά συστήματα διαχείρισης  ποιότητας με αυστηρές  προδιαγραφές που καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

No comments:

Κρητικά Βότανα νέας εσοδείας 2023

 Ξεκίνησε η συγκομιδή των κρητικών βοτάνων, εσοδείας 2023. Η παρατεταμένη ανομβρία του χειμώνα επηρέασε σημαντικά τη παραγωγή και οι ελάχισ...