Η
επίσκεψη των μαθητών από τα τμήματα
τεχνικών μαγειρικής τέχνης του ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ
στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας,
ήταν μια όμορφη και διδακτική εμπειρία
τόσο για τους μαθητές όσο και για εμάς.
Οι παρατηρήσεις , οι απορίες και οι
διευκρινίσεις σχετικά με τις εφαρμογές των μπαχαρικών και αρωματικών
φυτών στην σύγχρονη μαγειρική τέχνη
ξεκίνησε έναν εποικοδομητικό διάλογο
ανάμεσα στα παιδιά και την υπεύθυνη
ποιότητας της εταιρίας μας, γεωπόνο Κα
Αλατζηνιωτάκη που μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια Κα Φλουράκη, προετοίμασαν την
όμορφη αυτή ξενάγηση των παιδιών στον
συναρπαστικό κόσμο των καρυκευμάτων.
Καλή πρόοδο σε όλους τους μελλοντικούς
Master Chefs.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Κρητικά Βότανα νέας εσοδείας 2023
Ξεκίνησε η συγκομιδή των κρητικών βοτάνων, εσοδείας 2023. Η παρατεταμένη ανομβρία του χειμώνα επηρέασε σημαντικά τη παραγωγή και οι ελάχισ...
-
Στην Κρήτη την λέμε Θρύμπα(Satureja thymbra) και είναι γνωστό φυτό από την αρχαιότητα αφού ο Ιπποκράτης το συνιστά στην αντιμετώπιση τ...
-
Η Μαντζουράνα είναι ένα πολυετές φυτό, το οποίο ανήκει στην ίδια κατηγορία με την Ρίγανη. Είναι μέλος της οικογένειας των Χειλανθών ( La...
No comments:
Post a Comment