Η
επίσκεψη των μαθητών από τα τμήματα
τεχνικών μαγειρικής τέχνης του ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ
στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας,
ήταν μια όμορφη και διδακτική εμπειρία
τόσο για τους μαθητές όσο και για εμάς.
Οι παρατηρήσεις , οι απορίες και οι
διευκρινίσεις σχετικά με τις εφαρμογές των μπαχαρικών και αρωματικών
φυτών στην σύγχρονη μαγειρική τέχνη
ξεκίνησε έναν εποικοδομητικό διάλογο
ανάμεσα στα παιδιά και την υπεύθυνη
ποιότητας της εταιρίας μας, γεωπόνο Κα
Αλατζηνιωτάκη που μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια Κα Φλουράκη, προετοίμασαν την
όμορφη αυτή ξενάγηση των παιδιών στον
συναρπαστικό κόσμο των καρυκευμάτων.
Καλή πρόοδο σε όλους τους μελλοντικούς
Master Chefs.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Έκθεση Food Expo Athens 2023
Περάσαμε υπέροχα στην Food Expo 2023 και είμαστε ενθουσιασμένοι που είχαμε την ευκαιρία να συνδεθούμε με τους πελάτες μας και να τους παρου...
-
Στην Κρήτη την λέμε Θρύμπα(Satureja thymbra) και είναι γνωστό φυτό από την αρχαιότητα αφού ο Ιπποκράτης το συνιστά στην αντιμετώπιση τ...
-
Η θερμοκρασία ανεβαίνει στην Κρήτη και πλησιάζει η ώρα για την νέα εσοδεία του Κίστου (Αλαδανιά , Λάβδανος, Κουνούκλα, Rock - rose )...
No comments:
Post a Comment